De holistisch verpleegkundige verscheen regelmatig in de media. 

Tessa, 31 jaar, administratief medewerkster, moeder van 1

Vandaag voor het eerst de Bodydancescan mogen ervaren onder leiding van Mariëlle. Waar ik bij ‘normale’ bodyscan- of Mindfulness oefeningen onvoldoende in contact kan komen met mijn lijf lukte dit al dansend maar al te goed. Deze laagdrempelige manier van bewegen maakte dat ik sinds lange tijd uit mijn hoofd kon komen. Heel veel dank voor deze fijne ervaring en ik ga zeker vaker meedoen!

Marieke 35, integraal holistisch masseur, moeder van 2 kinderen

‘Ik ben onder de indruk van Marielle’s professionaliteit en kunde, die in combinatie met haar openheid en toegankelijkheid zorgt voor de veiligheid die ik nodig had om in beweging te komen en kanten van mezelf te tonen en onderzoeken waarmee ik niet bekend ben. Marielle gaf me de ruimte en liet me ervaren. Ze koppelde op een fijne, objectieve manier terug wat ze zag en nodigde me uit gericht verder te onderzoeken. Hierdoor kon ik verschillende delen van mezelf goed doorvoelen en verkennen. Ik leerde over de verstoorde balans tussen sterk, gecontroleerd en mannelijk vs los, vrij en vrouwelijk. In een laatste dans vonden beide kanten elkaar en ontstond een nieuwe, passende balans. Een waardevolle ervaring, die door de beweging is opgeslagen in mijn lijf en daarmee onvergetelijk is’.

Roosmarijn 26, holistisch filmmaakster, yogadocente

Ik heb een groepssessie bij Mariëlle mogen bijwonen. Al filmend was ik aanwezig (dank nogmaals aan de dansers voor hun openheid!) en heb ik de puurheid van deze workshop mogen vastleggen. Ook al deed ik niet fysiek mee, de energie tijdens de workshop voelde heel zuiver, zacht, open, kwetsbaar. De deelnemers wisten zich over te geven en in zichzelf te duiken. Dit was enorm sterk voelbaar. Mariëlle bood een veilige ruimte waarin de dansers konden openen en stukjes van zichzelf konden ontdekken. Dankbaar dat ik dit vanaf de zijlijn heb mogen ervaren. Ik gun iedereen de ervaring van het naar binnen keren op deze manier, onder begeleiding van dit prachtmens

Artikel uit het Haarlems Weekblad van 19-3-2019

‘Je kunt wel benzine in de auto gooien, maar als jij geen gas geeft dan rijdt hij ook niet.’