Individuele coaching

Beter naar je lijf luisteren, meer leven vanuit je gevoel, stress sneller herkennen en aankunnen, meer zelfvertrouwen, durven staan voor wat jij belangrijk vindt of meer plek in durven nemen. Zo maar wat thema’s waar danscoaching zich uitstekend voor leent. 

We bedenken vaak wat we nodig hebben om te veranderen. Of hoe we het anders aan willen pakken. Het bedenken is meestal niet genoeg om het ook daadwerkelijk te doen. Dat komt doordat we niet met ons lijf hebben onderzocht waar de verandering of blokkade zit. Door in beweging te komen, te dansen, krijg je hier meer inzicht in en ontdek je wat je nodig hebt. Je hebt het dan namelijk ervaren én gevoeld. 

Individuele coaching helpt je toe te werken naar dat wat jíj wilt bereiken. 

Individuele danscoachsessie

Een individuele sessie duurt 1,5 – 2 uur en de inhoud bepaal jij. Wat speelt er op dit moment of wat wil je verhelderen? Het is een mooie manier om kennis te maken met danscoaching en/of een goeie aanvulling op een workshop die je gevolgd hebt. 

Duur: 1,5 – 2uur
Prijs: € 145,-

Datum, tijd & plek: In overleg

 

Coaching traject

Als je op meerdere gebieden aan jezelf wilt werken en voor een langere periode dan is het coaching traject wellicht wat voor jou.

Aan het begin van het traject stel je jezelf meerdere doelen. Voor iedere sessie bepaal je aan welk doel je wilt werken.  Het traject bestaat in totaal uit 5 sessies.

Duur: 5 x 1,5 – 2 uur
Prijs: € 700,-

Data, tijd & plek: In overleg

 

Als praten niet helpt

‘De holistisch verpleegkundige’ is er voor de professional uit de zorgsector. Heb jij al vaker geprobeerd je patronen te veranderen, maar merk je dat je er met praten alleen niet komt? Loop je steeds weer tegen dezelfde dingen aan?

Ik werk vanuit een holistische visie, wat maakt dat je jouw thema's op meerdere lagen kan gaan onderzoeken.Namelijk op lichamelijk, geestelijk en zielsniveau.

Alle antwoorden zitten in jou. Jij weet wat goed voor je is en welke weg je in moet slaan. Mijn coaching leert je naar deze boodschappen te luisteren.

Dit doe ik vanuit rust, gevoel en betrokkenheid. Mijn heldere blik helpt jou tot inzichten te komen.

Interesse in mijn coaching? Neem gerust contact met me op.

Zelfzorgcirkel voor professionals uit de zorgsector

Meer dan 80% van het zorgpersoneel geeft aan (na de coronacrisis) overbelast te zijn. Van de nieuwe medwerkers die in de zorg zijn begonnen is 43% na twee jaar alweer weg. Zonde!

In de opleiding tot arts, verpleegkundige, verzorgende of anders, leer je precies hoe je voor anderen moeten zorgen. Maar het vak zelfzorg staat in geen één opleiding op het rooster. Je leert niet hoe je ’s avonds je patiënten los kan laten. En hoe je ’s ochtends naar werk kan fietsen zonder een to do lijstjes in je hoofd te maken.

Gemiste kans als je het mij vraagt. Met deze gedachtegang kwam de zelfzorgcirkel tot stand. In de cirkel kom je 3 uur lang samen in een relaxte omgeving om te ontspannen en te delen met gelijkgestemden.