Individuele coaching

Beter naar je lijf luisteren, meer leven vanuit je gevoel, stress sneller herkennen en aankunnen, meer zelfvertrouwen, durven staan voor wat jij belangrijk vindt of meer plek in durven nemen. Zo maar wat thema’s waar danscoaching zich uitstekend voor leent. 

We bedenken vaak wat we nodig hebben om te veranderen. Of hoe we het anders aan willen pakken. Het bedenken is meestal niet genoeg om het ook daadwerkelijk te doen. Dat komt doordat we niet met ons lijf hebben onderzocht waar de verandering of blokkade zit. Door in beweging te komen, te dansen, krijg je hier meer inzicht in en ontdek je wat je nodig hebt. Je hebt het dan namelijk ervaren én gevoeld. 

Individuele coaching helpt je toe te werken naar dat wat jíj wilt bereiken. 

Individuele danscoachsessie

Een individuele sessie duurt 1,5 – 2 uur en de inhoud bepaal jij. Wat speelt er op dit moment of wat wil je verhelderen? Het is een mooie manier om kennis te maken met danscoaching en/of een goeie aanvulling op een workshop die je gevolgd hebt. 

Duur: 1,5 – 2uur
Prijs: € 145,-

Datum, tijd & plek: In overleg

 

Coaching traject

Als je op meerdere gebieden aan jezelf wilt werken en voor een langere periode dan is het coaching traject wellicht wat voor jou.

Aan het begin van het traject stel je jezelf meerdere doelen. Voor iedere sessie bepaal je aan welk doel je wilt werken.  Het traject bestaat in totaal uit 5 sessies.

Duur: 5 x 1,5 – 2 uur
Prijs: € 700,-

Data, tijd & plek: In overleg