Kom uit je hoofd met de BodyDanceScan

 

Vind je een reguliere bodyscan (zoals bij mindfulness of meditatie) moeilijk of schiet je toch in je hoofd? Dan past de BodyDanceScan misschien beter bij je. Je voert de Scan dansend uit waardoor je meer verbinding krijgt met je lichaam. Je voelt je lichaam dan ook beter aan. Het dansen en het voelen schakelen het denken even uit waardoor je meer in het hier en nu komt.

 

De BodyDanceScan: in 20 minuten uit je hoofd en in je lichaam

Door deze Scan nemen gevoelens van angst, stress en somberheid af. Daarnaast kan het een fijne oefening zijn om de dag mee te beginnen of af te sluiten. 

 

Je kunt de BodyDanceScan overal doen

Kies zelf een plek waar jij je prettig voelt. Hetzelfde geldt voor je houding: het kan staand, zittend of liggend. Bij de oefening zit ondersteunende muziek zodat het makkelijker is voor je om in beweging te komen.

 

Je koopt het BodyDanceScan pakket al voor € 4,99 

Het pakket bestaat uit 3 digitale bestanden: de BodyDanceScan mét muziek, de BodyDanceScan zonder muziek (je hoort dan enkel mijn stem die je door de oefening heen leidt) en een uitgebreide uitleg. De versie zonder muziek biedt je de mogelijkheid op je eigen favoriete muziek te dansen. Je kunt de oefening onbeperkt beluisteren.

Als praten niet helpt

‘De holistisch verpleegkundige’ is er voor de professional uit de zorgsector. Heb jij al vaker geprobeerd je patronen te veranderen, maar merk je dat je er met praten alleen niet komt? Loop je steeds weer tegen dezelfde dingen aan?

Ik werk vanuit een holistische visie, wat maakt dat je jouw thema's op meerdere lagen kan gaan onderzoeken.Namelijk op lichamelijk, geestelijk en zielsniveau.

Alle antwoorden zitten in jou. Jij weet wat goed voor je is en welke weg je in moet slaan. Mijn coaching leert je naar deze boodschappen te luisteren.

Dit doe ik vanuit rust, gevoel en betrokkenheid. Mijn heldere blik helpt jou tot inzichten te komen.

Interesse in mijn coaching? Neem gerust contact met me op.

Zelfzorgcirkel voor professionals uit de zorgsector

Meer dan 80% van het zorgpersoneel geeft aan (na de coronacrisis) overbelast te zijn. Van de nieuwe medwerkers die in de zorg zijn begonnen is 43% na twee jaar alweer weg. Zonde!

In de opleiding tot arts, verpleegkundige, verzorgende of anders, leer je precies hoe je voor anderen moeten zorgen. Maar het vak zelfzorg staat in geen één opleiding op het rooster. Je leert niet hoe je ’s avonds je patiënten los kan laten. En hoe je ’s ochtends naar werk kan fietsen zonder een to do lijstjes in je hoofd te maken.

Gemiste kans als je het mij vraagt. Met deze gedachtegang kwam de zelfzorgcirkel tot stand. In de cirkel kom je 3 uur lang samen in een relaxte omgeving om te ontspannen en te delen met gelijkgestemden.