Kom uit je hoofd met de BodyDanceScan

 

Vind je een reguliere bodyscan (zoals bij mindfulness of meditatie) moeilijk of schiet je toch in je hoofd? Dan past de BodyDanceScan misschien beter bij je. Je voert de Scan dansend uit waardoor je meer verbinding krijgt met je lichaam. Je voelt je lichaam dan ook beter aan. Het dansen en het voelen schakelen het denken even uit waardoor je meer in het hier en nu komt.

 

De BodyDanceScan: in 20 minuten uit je hoofd en in je lichaam

Door deze Scan nemen gevoelens van angst, stress en somberheid af. Daarnaast kan het een fijne oefening zijn om de dag mee te beginnen of af te sluiten. 

 

Je kunt de BodyDanceScan overal doen

Kies zelf een plek waar jij je prettig voelt. Hetzelfde geldt voor je houding: het kan staand, zittend of liggend. Bij de oefening zit ondersteunende muziek zodat het makkelijker is voor je om in beweging te komen.

 

Je koopt het BodyDanceScan pakket al voor € 4,99 

Het pakket bestaat uit 3 digitale bestanden: de BodyDanceScan mét muziek, de BodyDanceScan zonder muziek (je hoort dan enkel mijn stem die je door de oefening heen leidt) en een uitgebreide uitleg. De versie zonder muziek biedt je de mogelijkheid op je eigen favoriete muziek te dansen. Je kunt de oefening onbeperkt beluisteren.